Paperclip bedrukken

Paperclips bedrukken hoe gaat dat en wat zijn mogelijkheden die wij u bieden tot het personaliseren van uw eigen bedrukte paperclips met logo.

Allereerst maken wij de paperclips met logo geheel zelf en hier in Nederland. Wij zijn gevestigd in Noord Holland en wij willen niet de grootste fabrikant van Europa worden. Wij willen niks anders verkopen dan kwaliteit '' Quality over Quantity'' is ons moto.

Paperclip bedrukken wat zijn de mogelijkheden

Om te beginnen hebben we witte paperclips, zwarte paperclips, gouden paperclips, zilveren paperclips, mat zilveren paperclips en paperclips in een uw eigen gewenste kleur.

Alle boven genoemde type paperclips worden allemaal voorzien van een direct op staal bedrukking. De paperclips kunnen zowel op de voor -als achterzijde bedrukt worden. De bedrukking is krasvast en zit heel goed vast op de paperclips. De bedrukking kan van een matte of een glanzende transparante toplaag voorzien worden en het is ook mogelijk om de twee top lagen te combineren. Wij kunnen de bedrukking vlak of met relief druk uitvoeren.

De paperclips kunnen worden voorzien van een kleur coating. Die zowel op de voor -als achterzijde van de paperclips word aangebracht. De paperclips worden gespoten in drie standaard kleuren coating. De standaard kleuren zijn wit, zwart en goud. De paperclips kunnen wij ook in een ander kleur coaten die gewenst is om de paperclips nog meer te laten aanpassen aan de huisstijl. Hierdoor worden de paperclips nog meer gepersonaliseerd en zullen de paperclips er nog meer uitspringen dan de andere bedrukte paperclips met logo bedrukking.

Paperclip bedrukken hoe gaat dat

Wij bedrukken de paperclips nu met een direct op staal techniek en deze bedrukking kunnen wij op een paar manieren manipuleren. Waardoor je nu nog meer manieren hebt om de bedrukte paperclips met logo te personaliseren van plaats alleen maar met een logo bedrukking.

Pre-order samples

Het is nu mogelijk om een pre-order sample te bestellen en dit gaat als volgt. Wij maken een aantal digitale proeven voor u. U kiest één van de digitale proeven waar u graag een fysieke proefdruk van wilt zien. Wij zullen deze proef vervolgens voor u produceren en binnen vijf dagen. Een drietal fysieke samples naar u toesturen per koerier. Er worden wel kosten voor in rekening gebracht. De kosten voor één pre-order sample bedraagt € 35,00. In dit bedraagt zitten de ontwerp, productie en transport kosten. Zou u graag niet één maar twee verschillend bedrukte samples ontvangen. Wordt voor elk tweede pre-order sample € 15,00 extra berekend op de € 35,00.